fbpx

Zechstein Magnesium Oil sensitive 100ml Spray Bottle

Zechstein Magnezijevo olje 100ml Sensitive – Pršilo

  • Za zunanjo lokalno uporabo
  • Pomoč pri krčih in mišičnih napetostih
  • Naravni produkt iz Zechstein vira
  • Dermatest® ocena »zelo dobro«
  • Certificiran naravni izdelek, certifikat NaTrue – naravna kozmetika
  • 100% veganski, Ni testirano na živalih
  • Certifikat “Cologne List” anti-doping, idealen za uporabo v profesionalnem športu
Nakup

Opis

Zechstein Magnezijevo olje Sensitive je bilo razvito za občutljivo kožo in posledično vsebuje nižjo koncentracijo Magnezijevega klorida v raztopini. Je naravni produkt, brez aditivov. Izvira iz globin starodavnega Zechstein morja na Nizozemskem, kjer se nahaja eden izmed najčistejših virov Magnezija na svetu. Zechstein magnezijevo olje je koncentrirana raztopina naravnega Magnezijevega klorida in vode. Zaradi oljnate strukture, je raztopina dobila ime Magnezijevo olje. Koncentracija Magnezijeve raztopine je približno 15 %, kar pomeni da 1ml Magnezijevega olja, vsebuje cca. 50 mg čistega naravnega Magnezijevega klorida.

Sestavine

Magnezijev klorid, voda

Uporaba

Na željeno mesto na telesu razpršiti 10-20 razprškov Magnezijevega olja direktno na kožo ter nežno vmasirati (3-5 min masaže), 2X dnevno. Po 15 min se lahko olje izpere iz kože ali pusti na koži. Pri bolečini oz. krčih Magnezijevo olje razpršiti direktno na obolelo mesto, pri preventivni uporabi se Magnezijevo olje lahko nanese na željeni del telesa (roke, trebuh, noge, hrbet) ter vmasira, čas masaže po želji, zaželjeno 3-5 min. Po potrebi se Magnezijevo olje lahko uporablja tudi večkrat dnevno.

Napotki

Izogibati se stiku z očmi, sluznicami in odprtimi ranami. Nanos ni priporočljiv na sveže obrita področja zaradi občutljivosti kože. Po uporabi je priporočljivo umivanje rok, da se prepreči morebitni stik z očmi. Ljudje z bolj občutljivo kožo lahko  v začetku uporabe občutijo rahlo mravljinčenje, srbečico ali toplino, ki s časom izgine. Hraniti izven dosega otrok.