fbpx

Zechstein Magnesium Gel 150ml

Zechstein Magnezijev Gel 150ml – Tuba

  • Za zunanjo lokalno uporabo
  • Pomoč pri krčih in mišičnih napetostih
  • Naravni produkt iz Zechstein vira
  • Dermatest® ocena »zelo dobro«
  • Certificiran naravni izdelek, certifikat NaTrue – naravna kozmetika
  • 100% veganski, Ni testirano na živalih
  • Certifikat “Cologne List” anti-doping, idealen za uporabo v profesionalnem športu
Nakup

Opis

Zechstein Magnezijev gel je enostaven za uporabo in idealen za daljše masaže. Pušča nežen in prijeten občutek na koži, ni lepljiv in ne vsebuje konzervansov. Zechstein Magnezijev gel vsebuje uravnoteženo mešanico naravnega Magnezijevega klorida, glicerina, naravnega zgoščevalca in vode. 1 ml Magnezijevega gela vsebuje cca. 50mg čistega naravnega Magnezijevega klorida.

Sestavine

Magnezijev klorid, voda, glicerin, ksantan gumi, brez konzervansov

Uporaba

Na željeno mesto na telesu nanesti količino Magnezijevega gela v velikosti češnje ali oreha direktno na kožo ter nežno vmasirati (3-5 min masaže), 2X dnevno. Po 15 min se lahko gel izpere iz kože ali pusti na koži. Pri bolečini oz. krčih Magnezijev gel nanesti direktno na obolelo mesto, pri preventivni uporabi se Magnezijev gel lahko nanese na željeni del telesa (roke, trebuh, noge, hrbet) ter vmasira, čas masaže po želji, zaželjeno 3-5 min. Po potrebi se Magnezijev gel lahko uporablja tudi večkrat dnevno.

Napotki

Izogibati se stiku z očmi, sluznicami in odprtimi ranami. Nanos ni priporočljiv na sveže obrita področja zaradi občutljivosti kože. Po uporabi je priporočljivo umivanje rok, da se prepreči morebitni stik z očmi. Ljudje z bolj občutljivo kožo lahko  v začetku uporabe občutijo rahlo mravljinčenje, srbečico ali toplino, ki s časom izgine. Hraniti izven dosega otrok.