fbpx

Zechstein Magnesium Flakes 500g

Zechstein Magnezijevi kosmiči 500g – vreča z zapiralom

  • Za zunanjo lokalno uporabo
  • Pomoč pri krčih in mišičnih napetostih
  • Naravni produkt iz Zechstein vira
  • Dermatest® ocena »zelo dobro«
  • Certificiran naravni izdelek, certifikat NaTrue – naravna kozmetika
  • 100% veganski, Ni testirano na živalih
  • Certifikat “Cologne List” anti-doping, idealen za uporabo v profesionalnem športu
Nakup

Opis

Zechstein Magnezijevi kosmiči so čisti Magnezijev klorid heksahidrat in se uporabljajo kot dodatek za Magnezijevo kopel. Kosmiči se pridobivajo s segrevanjem in izparevanjem naravnega Magnezijevega olja. Kosmiči so popolnoma naravni izdelek, 1 g kosmičev vsebuje cca. 120mg čistega Magnezijevega klorida.

Sestavine

Magnezijev klorid heksahidrat, voda

Uporaba

Kopel z Zechstain Magnezijevimi kosmiči je idealna za sprostitveno kopel, regeneracijo po telesnih naporih ter za nahranitev kože in stopal.

Kopel za noge:150 g (1 skodelica) Magnezijevih kosmičev raztopiti v cca. 3-5L vode oz. uporabiti le toliko vode da prekrije stopala nog zaradi zagotavljanja večje koncentracije raztopine. Priporočena temperatura vode cca. 37 °C, čas kopeli 20-30min.

Kopel za telo: V kopalno kad natočiti le potrebno količino vode, da prekrije telo, za zagotavljanje najvišje možne koncentracije Magnezija v kopeli. V vodo dodati cca. 250g Magnezijevih kosmičev (cca. 2 skodelici), po potrebi dodajanje kosmičev za bolj intenzivno kopel. Priporočena temperatura vode cca. 37 °C, čas kopeli 20-30min.

Napotki

Ni primerno za zaužitje. Hraniti izven dosega otrok v suhem prostoru. Po uporabi priporočeno vrečko čimprej zapreti, ker kosmiči zelo hitro vežejo vlago nase. Ljudje z bolj občutljivo kožo lahko  v začetku uporabe občutijo rahlo mravljinčenje, srbečico ali toplino, ki s časom izgine.