fbpx

Magnezij za konje

Izdelki

Kaj je magnezij za konje

Magnezij za konje je visoko kakovostno naravno magnezijevo olje. Črpa se na Nizozemskem iz nekdanjega morja Zechstein, kjer se nahaja eno najčistejših podzemnih nahajališč magnezijevega klorida. Zaščiteno pred onesnaženjem, se v črpališču pod površjem pomeša z vodo in prečrpa na površje kot magnezijevo olje. S stalnimi analizami se vzdržujeta čistost in kvaliteta produkta. Magnezijevo olje se imenuje zaradi svoje mastne strukture, ki jo ima mešanica.

Prednosti

Magnezij za konje je izdelek za zunanjo uporabo in je idealen pri regeneraciji in kot pomoč pri raznih bolečinah, ki se pojavijo zaradi obremenitev in pomanjkanja magnezija. Sprošča mišice in pripomore k hitrejši regeneraciji npr. po poškodbah. Blagodejno vpliva na konja po jahanju, po treningu ali preventivno za dnevno sprostitev in vzdrževanje potrebne količine magnezija ki ga konj potrebuje. Ker ima anti-dopinški certifikat, se lahko uporablja na tekmovanjih.

Zakaj zunanja uporaba?

Zechstein inside®

Pečat Zechstein inside® zagotavlja, da gre za originalen magnezijev klorid iz morja Zechstein, brez dodatkov in konzervanso Zaradi svoje izjemne čistosti je olje "magnezij za konje" idealno za uporabo brez nadaljnje predelave.

Skladno z ADMR

Ta pečat zagotavlja, da je naš izdelek "Magnezij za konje", skladen z ADMR (nadzorovan in anti-doping izdelek), kar pomeni da se lahko uporablja tudi na konjih, ki se udeležujejo različnih tekmovanj.

Veganski izdelek

Ta pečat zagotavlja, da naš izdelek "Magnezij za konje" ne vsebuje živalskih sestavin, kar pomeni, da je vsebina in embalaža 100% veganska.

100% naravni izdelek

Ta pečat zagotavlja, da je naš izdelek "magnezij za konje" 100% naravni produkt, brez umetnih dodatkov in konzervansov.